domingo, 12 de julio de 2009

Com sempre, es beneits es que més paguen...


Com que mos prenen per beneits, sempre hem d'esser aquells que més pagam, amb s'excusa que som una comunitat rica. Rica? En què ho som? En explotació, en destrucció de territori, en preus altíssims, en pagament d'imposts, etc. En això som es més rics.

En aquest requadre podeu observar quin ès es nostro dèficit dins es conjunt de s'estat i com n'hi ha d'altres que sempre ploren i se queixen (Catalunya) que haurien de callar i anar a porgar fum.


Balears rep un 25% de fons inferior a sa mitja estatal, amb s'excusa que som rics, i paga un 27% per damunt sa mitja estatal, amb sa famosa excusa, i perdonau que me repetesqui tant, de que som riquíssims. Per això, quand es nacionalistes xerren d'expoli, ès que no hi ha arguments per contrarrestar-los, perquè, en aquest cas, tenen raó.

En canvi, Catalunya, sa gran ploradora, rep només un 3% inferior a sa mitja estatal, i en volen més, i més, i més, i paga un 21% per damunt de sa mitja estatal i vol pagar menys i menys i menys.

En resum, en quant a lo que rebem de s'estat, entre Balears i Catalunya hi ha un 22% de diferència (es 25% nostro pes 3% seu, inferiors a sa mitja) i en quant a lo que "pagam" a s'estat, hi ha un 6% de diferència (es 27% nostro pes 21% seu, superiors a sa mitja). Quina cara més dura i quina poca vergonya que tenen. I a més, s'atreveixen a demanar més i més....


3 comentarios:

FRC dijo...

aixo es un tio tan tacaño tan tacaño tan tacaño k estaba prenguent un cafe a un bar i li va dir a nes camarer "perdoni, em pot dur la meva conta(catala)" i cuant li varen dur se va despertar per no pagarlo

frc Sorà Quevedo dijo...

http://nosomcatalans.blogspot.com/

Anónimo dijo...

i després mos diuen que si som nacionalistes som insolidaris, uns coions! A mirar per ca nostra!