sábado, 10 de julio de 2010

300!

Notícia a "El Mundo": http://www.elmundo.es/elmundo/2010/07/09/baleares/1278700727.html
Notícia a "Diario de Mallorca": http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2010/07/10/300-personas-protestan-palma-sentencia-estatuto-catalan/585669.html

300 "herois" se manifestaren ahir "pel nostre autogovern". 300 "espartans" se manifestaren ahir per noltros, desagraïts que no els donàrem suport. 300 "balearistes" se... un moment! "Balearistes"? No, balearistes no! Per aquí si que no passam! De balearistes res de res! 
Quina casualitat que aquesta gent haja montat una manifestació just ara contra sa sentència des TC sobre s'Estatut de Catalunya. Casualitat? No! Tampoc casualitat. 
Quí va convocar sa manifestació? S'OCB, més coneguda com "Obra Cultural Barcelonina" o "Obra Catalanista de Balears", que ès coneguda per rebre cents de mils d'euros de.... sa Generalitat de Catalunya!! No me creis? Idò "UPyD" va fer una feinada i dins aquest arxiu podeu trobar ses subvencions de s'OCB, entre ses quals destaca una de 1.150.000€ a repartir entre 2007 i 2010, directament de .... sa Generalitat de Catalunya!!

Mirau aquí: http://www.upyd.es/servlets/VerFichero?id=38760

Quina certa independència podem esperar d'aquesta organització pancatalanista? Quina promoció de Balears poden fer amb dobbers de subvencions de Catalunya? Com no podem creure que reben instruccions de sa Generalitat Catalana quand reben dobbers de forma tan escandalosa des de sa capital imperial? Se creuen que som beneits?
Resulta que se reuniren ahir gent d'UM (què hi pintava un partit regionalista mallorquí?), Esquerra, Iniciativa d'Esquerres, Entesa, etc, ès a dir, sa flor i nata des nacionalisme baleàric... perdó, catalanista a Balears, de s'anexionisme catalanista a Balears. Protestaven perquè sa sentència des TC dificultava sa creació d'un "estat plurinacional". Ara resulta que s'entelèquia des "Països Catalans" s'amaga darrera un eufemisme com "estat plurinacional". Se creuen que es que tenim un mínim de cultura caurem dins ses seves trampes? No! Però si, fins i tot, se sentiren crits de "Visca Terra Lliure!". Senyors, això ès vergonyós! Crits en favor d'un grup terrorista! Vergonya, cavallers, vergonya!
Com podem permetre, noltros es mallorquins, això? Vergonyós! No podem permetre que 4 moixos, perquè 300 persones són 4 moixos, presionin així a milers de ciutadans baleàrics que no en volen sebre res de Catalunya ni de Països Catalans ni d'independència ni d'"estats plurinacionals" ni de "xorrades" beneites de gent que no té res més a fer en tot lo dia que pensar en beneitures i que no tenen res més a fer que gastar dobbers que serien més necessaris per altres sectors socials.

Cartell dets arxius des CCM des malograt Jaume Martorell Mir. Queda clar que es PSM se deu a una comunitat autònoma forastera, no a sa Balear.
Això ès lo que tenim com a nacionalisme a Balears, anexionistes catalanistes que volen formar "estats plurinacionals", o sia, entelèquies fantasmals com es "Països Catalans".
Recoman que mirin qualsevol atles polític de sa ONU, a voure si troben qualque estat "plurinacional" que nomi "Països Catalans". Tranquils, no el trobaran.









Aquí tenim en Tomeu Martí, jerarca de s'OCB, mossegant com un canot maleducat. Jo tenc 2 cans i han après que, papers, llibres, quaderns, etc i segons quines coses ni se mosseguen ni se poden agafar amb sa boca. Se vou que ni en Joan Puig ni en Tomeu Martí han après s'educació bàsica que es meus cans si que han pogut aprendre. 
Jaume Mateu, president de s'OCB, mostrant pleitesia an en Joan Laporta, futur líder nacionalista català. En Jaume Mateu prepara es camí per futures subvencions a rebre des de sa metròpoli imperial, Barcelona, si es poble català decideix votar an en Laporta com a president català (si finalment en Laporta decideix fer-se polític). Molt inteligents.


Visita des procònsul imperial, en Carod-Rovira, de sa Generalitat Catalana. S'actitud de submissió de na Francina Armengol, presidenta des Consell Insular de Mallorca, queda clara, amb sa cara de admiració i fascinació amb sa que rep an en Carod-Rovira. Això ès lo que tenim i lo que hem de patir a Balears.


Així mos va!

3 comentarios:

dhey40 dijo...

Pero lo que mas me sorprende, es el eslogan que utilizaban, son una nació, pero, de que nación hablaban? de cataluña? de Cataluña y Baleares? de que nación?.
1º- Cataluña NUNCA ha sido NACIÓN, que lo pretenda es otra cosa, que lo consiga algo muy diferente, pero que se atrevan a autoproclamarse nación es un esperpento natural en renegados que se llaman Baleares.
2º- incluir en esa hipotética nacaión a Baleares, a ver, quien les ha dado elpermiso a estos presuntuosos políticuchos para anexionar el reino de Baleares a un principado? si estos energúmenos se sienten tan catalanes, pues adeu, que se vayan , a ver como les recibe el carod y laporta?, por otra parte creo que hay algo muy claro, en la declaración del:Privilegi de Gaeta, 1439.

Alfons el Magnànim, Rei: "que el regne de Mallorca en res en lo món sia sotmès al Principat de Catalunya ne a la observància de llurs constitucions ne usatges". Privilegi de Gaeta, 1439.
Por lo tanto, a estos entes que nos quieren anexionar a otra comunidad, que nos dejen en paz y que se larguen a su estimada tierra cataluña...

Anónimo dijo...

HIPER-MANIFA PRO-GENERALITAT. SA CRÓNICA D'UN MACROFACÀS. EREN TOTS ES QUE EREN, I NINGÚ MÉS

Estimat Tomàs, crec que es d'ahir va ser es dia més vergonyós de tota s'història des pancatalanisme a Balears, i es summun de s'incultura i s'oportunisme des nostros polítics acomplexats.
He vist es video per "You Tube" i fins a jo me fan llàstima. S'OCB convoca un acte que es seu president defineix de "Gran Clam de la Nostra Nacio" per donar suport a n'es seus amos, es que lis paguen amb subvencions per desnaturalitzar sa nostra cultura. Convoquen a totes ses forces polítiques, i resulta que (a pesar que PSIB i sa “nova” UM, que diven que s'ho han de pensar) totes s'apunten manco es PP***, perquè (pareix mentida), encara consideren que aquestes mogudes són pogres i populistes (en efecte, tan polpulistes que a n'es video de sa Mega-Manifa no se veuen més d'un centenar de persones). S'OCB argumentava “sa Macro-Moguda” era per defensar Balears, peró es cartellets foren duits des de Barcelona (idèntic slogan, calents i sortits des forn de sa mateixa imprenpta) i no se va veure ni una bandera balear: D'Estelades Independentistes hi havia casi tantes com de persones. Allà, amb es missatge d'en Xisco Antich, hi havia: Es grup de Kale-Borroka “Maulets”, Es dirigents de sa Millonaria OCB i familiars més próxims, alguns grupuscles com “Joves per a la Llengua”, “Omnium Cultural” o “Lobby per a la Independència” (pocs, perqué a qui més qui manco l'hi agrada es futbol, i jugaven pes 3er i 4art puesto. Com que no som aficionat, no sé si jugava sa Selecció dels Paísos Catalans -sinó ho feia deu ser perquè avui ha de jugar sa final-). I tots es Partits Polítics d'aquest desGOVERN atomitzat: ERC (Joan Lladó amb tres catalans que venguèren de Catalunya), PSM (Biel Barceló i dos cosins seus), qualcú amb un nom tan nostrat com un tal David Abril (d'un nou partit anomenat “INICIATIVA D'ESQUERRES”, que va ser entrevistat i se va proclamar a lo “boixos nois” com a entusiasta de una Federació Republicana d'Esquerres des “Paissos Catalans”. Aquest crec que va anar tot sol), ELS VERDS (hi havia un verd, i no va arribar en monopatí, sinó en cotxo de benzina), un cap de turc des PSIB i un altre d'UM (i altres que me deix).
Idó bé, si vostés fan números sumant a tots es que he dit (inclósos es turistes que pasaven per allà, i es periodistes -que trists resulta que a una Mega-Convocatòria haja més premsa que “presentables”), no fan ni d'enfora es prop de tres-cents que diu es meu amic en Tomàs. Eren quatre gats, amb sa presència de qualque regidor de Cort. Eren tots es que eren, i ningú més. Tothom comprava banderes espanyoles a “Sa Filadora”, “Sa Casa de sa Bandera”, etc... Es sendemà (avui) Cort -si, es mateix Ajuntament, i no d'altre- talla es carrers Jaume III, Unió i tot es Born per s'afluència extraordinaria de gent que està a favor d'Espanya. Cosas Veredes.

*** Pes President Bauzá és encara massa prest com per apuntar-s'hi: va editar es seu programa en Balear Standard, copiant-lo d'en Delgado, i hauria quedat molt malament. D'aquí a poc sabrem si en Bauzá és conseqüent, és un homo i te paraula, o si només va fer populisme. De moment ha quedat bé, tot s'ha de dir: Va ser s'unic que no va enviar a ningú a un acte que va resultar vergonyós. Sé absulotament cert (per fonts internes) que tant es PSIB com UM s'en varen empenedir molt d'haver enviat al representant de torn (que a n'es video, en lloc de treure pit, tant l'un com s'altre pareix que s'estàn escusant per haver-hi anat i demanant perdó). S'ha de dir que UP iD tampoc hi va anar (peró UP iD és encara pitjor que es PP: Mentres aquest està vinculat a unes promeses electorals, UP iD no s'ha definit, cosa que està causant moltes baixes d'afiliats. Pareix esser que es candidat no vol escoltar a ningú ni te cap criteri ni lo que s'ha de tenir per fer un programa amb compromisos).

miszelani.wordpress.com

dhey40 dijo...

fan llástima? fan plorera!!!!!!! es una vergüenza que estos inútiles, haciendo una parodia de un contertulio de la tele, que mas que contertulio es un pobre diablo, estos mascachapas, no solo no defienden lo nostro sino que se atreven a juntarnos con los mal llamados paises catalanes, pero lo peor es :

Donde se iniciaron estos supuestos paises?

Que paises són?

Es o ha sido una nación Cataluña?

si la respuesta es SI, cuando?donde? quien era su presidente? Tarradellas?.....Pujol? quien?????????

es patético que estos mascachapas sigan con su estrategia anexionista, somo muchos Baleares, que no somos anticatalanistas, pero que sabemos defender con la razón y el sentido común nuestra tierra, por mucho que estos vagos e inútiles pretendan anularnos, algo que nunca conseguiran.
A los catalanes el TC ya les ha dado el varapalo, les ha puesto en su lugar, les ha dicho lo que los políticos no se atrevian a decir, en definitiva,les ha suspendido en historia, lengua, política y justicia......