domingo, 25 de julio de 2010

Què serà de na Nanda? Pobreta!

Na Nanda Ramón, regidora de cultura de s'Ajuntament de Palma pes BLOC, me fa pena, pobreta, ara se trobarà tota soleta. Ni es seus la volen ja. No, no la volen i ja la desprecien. Mirau què li va dedicar es Balears ahir dissabte, a sa columna "no vagi per dit", amb tota ironia i mala llet. Tot per ella soleta.
Ah, no sabeu quí ès na Nanda Ramón? Jo vos ho diré: ès sa gran reponsable d'haver catalanitzat es nom des carrers de Palma fa un any i poc, llevant ets articles salats per articles literaris i llevant expressions mallorquines per altres de més "normalitzades". Dita normalització va esser durament criticada per sectors gonellistes i s'Ajuntament de Palma va rebre una animalada d'e-mails reclamant i queixant-se per aquest fet. Aquest canvi de noms va esser fet en connivència amb en Gabriel Bibiloni, que també té moltes feines, com na Nanda. No sé si van junts de sa maneta, però ambdós estan molt enfeinats, deuen guanyar molts de dobbers, tots directes de ses arques públiques. Molt interessant.
Idò ara, es Balears ja se'n riu d'ella, diguent que està molt "enfeinada". Clar, allà on hi han càmeres, allà hi ès na Nanda, com fa molts d'anys se'n reia en Biel Cañellas de sa princesa de Mallorca, na MAM.
Idò ara resulta que es lobby per la independència, també se'n riu d'ella:

"Si hi ha una paraula de la qual abusa Nanda Ramon és la de "feina, feina, molta feina". Qualsevol persona que senti dos segons Nada Ramon comprovarà que amolla seguit seguit la paraula "feina". Ella s'autopresenta com una persona molt ocupada, amb una agenda sense cap forat i que sempre fa feina, feina, molta feina. El "No vagi per dit" d'avui de DIARI DE BALEARS és una mostra ben clara d'això que deim.
Dins el refranyer popular hi ha una sentència que diu: "Molta feina i pocs doblers". Això, traduït al món dels polítics es pot convertir en "Molta feina i pocs vots".
Anem a pams, Nanda Ramon, tot lo dia va d'exposició en exposició i d'acte oficial en acte oficial. Això sens dubte li dóna molta presència mediàtica -cosa que la fa bavar de satisfacció-  però el que s'hauria de demanar és si això li dóna vots.
Aquest és el tema: de què li serveix a un polític anar d'exposició en exposició si tanmateix allà no hi farà cap vot mentre no es posa al telèfon de la seva gent que la cerca perquè, és clar, com que té la seva agenda tan plena no hi troba un foradí?
Nanda Ramon és la típica pesemera que només fa cas als seus votants i simpatitzants els quinze dies justs que dura la campanya electoral. La resta de legislatura es comporta com una mula que va de sobrada i que mira per damunt l'espatlla la gent que precisament amb el seu vot li ha permès tenir una vida social tan intensa."
Frase lapidària aquesta sa darrera, "típica pesemera" (pensava que com a pesemera i defensora des països catalans això era un calificatiu amable entre companyons d'ideologia, emperò ja veig que no), "mula que va de sobrada" (Déu meu, "tralla" de sa bona; denunciarà per insults na Nanda an es Lobby? Segur que no!) i "mira per damunt l'espatlla" ( o sia, que a mès ès una xula prepotent, no? Sol passar amb gent que no ès res i de s'anonimat passen a esser "famosos")... No, si ja veig lo amics que són, si ni entre ells se "traguen".

Ja ni entre ells s'aguanten. Pareix mentida, després des gran servici que ha fet na Nanda pes catalanisme radical, xupant de sa mama pública (com si no!), ara, es Balears i es Lobby, se'n riuen d'ella. Que serà de na Nanda? Què passarà amb ella? Amb aquesta careta de bona nina que fa, pobreta, ara se'n foten d'ella.

Amb aquesta careta de bona al.lota, i es Lobby i es Balears se'n riuen d'ella. Pobreta. Ara, na Nanda necessita un tècnic que cobrarà 42.000€ anuals per fer propaganda de sa seva gestió. Brutal. Quina barra! Mentre es Govern declara que no té dobbers per pagar ses farmàcies es darrer trimestre de 2010, na Nanda se gasta 42.000€ en un tècnic per fer publicitat de sa seva gestió an es front de sa regidoria de cultura de Palma. Acollonant! Sa notícia, aquí.
No podem oblidar que es PSM ès aquell partit que duia 15 anys de feina per Catalunya, com na Nanda.cat.



2 comentarios:

dhey40 dijo...

Ya intenté escribirle en su blog referenciándome al cambio de nombres de las calles de mallorca, y también de lugares tan importantes para nuestra isla como es el monasterio de lluch, que por cierto, no se si se habran dado cuenta que ya no se escribe ni se pronuncia LLUCH, sino " LLUC "es como a la moreneta se le cambiara el nombre y se le llamara "MORENAZA", me gustaría saber que opinarían todos los catalanes?, pues como decía le escribí en su blog varias veces, y como lo escrito, debo de decir on respeto y educación, no era de su parecer impedía que se pudiera leer, es decir, lo CENSURABA al mejor estilo franquista,como cabe suponerse en su blog solo se pueden leer opiniones favorables, y algunas contrarias sin demasiada agrura ,para aquello de la censura. Me alegra saber que esta SRA. por llamarla algo, porque ha intentado destrozar nuestra cultura, idioma e historia en pro de pancatalanismo que ella y sus secuaces les gusta tanto prodigar,ahora a los que tanto defendia le dan la espalda, que fara ara aquest ser? supongo que ir a llorarle a carod o a puigsercos, o cambiar de chaqueta, algo muy común entre estos políticos de pacotilla. Lo mejor que podría hacer es irse de Baleares, si tan catalana se sentia, si tan importante era escribir y hablar en catalán de Barcelona, si tanto dinero le mandaba el impresentable carod pues que se vaya, ella y todos los que como ella anulan o intentaban anular la identidad del pueblo Balear, OCB, GrossKe, UIB..etc...

Anónimo dijo...

CREC QUE, CAIGUDA EN DESGRÀCIA NA JANERA, "LA NANDA" (FERNANDA MARIA RAMON, s'ovella negra, sa "pogre" d'una familia de dretes), QUE HA VOLGUT APROFITAR S'ESPAI VACANT DE S'AMIGA CATALANISTA D'EN MATAS, A AQUESTA FOTOGRAFÍA ME RECORDA MOLT A N' "AIDA" AQUELLA DE NO M'EN RECORD QUE SE DIU UNA SÈRIE DE TV.
I MIRA QUE S'EN FÀ DE FOTOS, PERÓ ÉS PER DEMÉS.
NUNCA SERÁS CLAUDIA SHIFER, FORASTERA. I ES TEU FUTUR ES MÉS NEGRE QUE S'ALTRE, NA NAOMI CAMPBELL.

HE TROBAT UNA PRIMICIA QUE EXPLICA AMB TOT DETALL ES NEGOCI DE SA REGIDURÍA DE "CULTURA" DE CORT:

http://miszelani.wordpress.com/2010/07/22/es-canvi-de-nom-des-carrers-la-nanda-el-gabriel-i-es-colosal-negoci-topon/

Patriótic