jueves, 16 de junio de 2011

Estudiants antimallorquins

Fa uns quants dies, un grupet d'estudiants, que se creuen que representen a una majoria, se manifestaren per Palma exigint que el Català fos un requisit a s'administració. 

Me fa gràcia, perquè, que jo sàpiga, es Català ja ès un requisit per entrar a s'administració. També me fa gràcia que anassen a manifestar-se front sa seu des PP contra en Bauzà concretament, quand aquest, encara, no era president de sa CAIB. I, per acabar, quand encara no ha sortit cap normativa autonòmica on se diga que es Català ès un mèrit i no un requisit.

Per tant, això era una manifestació "preventiva". Una guerra preventiva no ès acceptable, no? Emperò, una manifestació "preventiva", sí que ho ès? Venga, va, homo...
I, i això sí que ès per riure, m'agradaria sebre on són ses senyeres mallorquines a aquesta "manifa". On són? Sí que veig, emperò, unes 3 estelades, i segur que n'hi havia més. I ses senyeres de Mallorca? On són? Vull resposta. O ès que aquí, realment, se feia una "manifa" independentista? Annexionista an es PPCC?

Estrany, molt estrany...

4 comentarios:

Anónimo dijo...

No deixa de ser curiós que un espanyolista com Bauzá faci el seu discurs en català estandard i un catalanista com Barceló en bon mallorquí!

Dídac dijo...

Un 10 per n'"Anònim"!

Que jo sàpiga aquí ningú nega que sigui un requisit, sa pancarta ja ho diu ella mateixa; ÉS i serà.

Ja te dic jo que no n'hi havia més d'estelades, que hi era. Te crispa que s'independentisme i es catalanisme vagin de sa mà? Es que si no no entenc per quina raó no comprens que se vegin estelades a manifestacions catalanistes, hehe :)

Ja tens sa resposta.

dhey40 dijo...

Me gusta la foto, donde aseveran que en Baleares el catalá, será un requisio. creo que, como futurólogos servirian, para decir tonterías, claro. Hoy el catalán NO ES YA UN REQUISITO, SINO "SOLO" UN MÉRITO: Lo que se suele decir en estos casos:

AJO Y AGUA

ARRUIX PUTES CATALANISTES

Anónimo dijo...

Son uns putes venuts!, encara que aquets pobres al.lots no tenguin sa culpa, son sa generació adoctrinada i enganada per els pancas.
Visca Mallorca, els bons mallorquins que defensan lo que vertaderament es nostro, que en viva sa nostra senyera i no oblidem mai el Privilegi de Gaeta: " que es regne de Mallorca en res en lo món sia sotmès al Principat de Catalunya..."