miércoles, 1 de junio de 2011

Sa incultura de s'OCB de Sineu

Estàtua al Bon Rei a Sineu; ara la volen llevar

Impresionant sa mostra de incultura absoluta feta per s'OCB de Sineu en es seu perfil de facebook penjant una opinió, per variar, manipulada, mentidera i tergiversada des fets de Sineu de 29/05/2011, on mostra una incultura impresionant sobre ses senyeres de diumenge. Igualment, es seu tresorer, un tal Josep Mestre, que amb sa cara ja paga, en unes declaracions a [M] on acaba de rematar sa feina feta per sa institució de s'OCB.

Primer de tot, en es seu comunicat, s'OCB ja mostra que lo que feren diumenge, interrompent s'acte d'inauguració de s'estàtua quand venia sa representació de cavallers medievals, ès perquè comencen a tenir es colçons plenets de merda, els ha entrat sa cagarel.la, ja que, per lo que ells mateix diuen, s'ajuntament de Sineu no els ha donat cap euro en ajudes. Ja podem voure ja per on els pica. Idò gratau-vos, i ben fort!
Nota de s'OCB de Sineu en es seu facebook
Segon, s'OCB diu (adjunt captura de pantalla des seu comunicat a facebook) que "els radicals", referint-se a ses persones que duien ses tribarrades, duien "banderes rares" i ho diu 2 pics. I aquests són es que s'encarreguen de sa defensa de sa nostra cultura? I aquesta ès sa institució que nom "cultural"? Aquests, realment, són uns incults!! Com se poden atrevir a dir que sa tribarrada ès una "bandera rara"?


Josep Mestre fent es ridícul per sa "tele"
Tercer, es tresorer, en Josep Mestre (adjunt captura de pantalla des noticiari de [M]), acaba de rematar sa feinada de s'OCB, diguent això exactament i literal: "una gent… disfressada… perquè també no estava molt clar què era… amb unes banderes que, jo, fins ahir, sa veritat, desconeixia, m’han dit que se les han atribuïdes an aquest grup… i, clar, hi va haver gent que, normalment, estant en total desacord amb això, s’hi va introduir també amb sa senyera". Acollonant! Per compixar-se de rialles!!
Gent disfressada? En una representació de cavallers medievals lo normal ès anar vestit com anaven aquesta gent, no? O lo normal, a s'edat mitja, seria dur "jeans" o ulleres de sol?
No estava molt clar què era? Uns cavallers medievals retent homenatge al Bon Rei. Tan difícil ès entendre-ho?
Banderes que desconeixia? Clar, normal, si ja s'OCB diu "banderes rares", com aquest homonet dirà una cosa distinta? Com pot desconèixer s'existència de sa tribarrada? Com pot no sebre lo que ès, amb sa gran quantitat de testimonis gràfics que hi ha amb sa tribarrada? Per favor, homonet!! Com pot triar sa [M] un testimoni així d'incult?
S'hi va introduir amb sa senyera? Quina? O, millor dit, quines? Amb sa quatribarrada que pertany actualment a sa Comunitat Autònoma de Catalunya? Amb senyeres estelades que no representen res, cap país del món, res de res? Senyoret meu, que no som collós!! Si encara haguessen "introduït" (bona forma de dir "interromput de forma maleducada") una bandera de Mallorca amb castell i 4 barres, d'acord, però, amb 2 banderes catalanes i 2 estelades? De vergonya!!

De tot això només podem trobar coses bones. Primer de tot, s'OCB ha quedat retratada. No tenen dobers de s'ajuntament de Sineu i això els pica. Segon, han demostrat sa seva mala educació en interrompre amb una bandera un acte. Tercer, han demostrat que, abans que Mallorca, va Catalunya, mostrant sa senyera catalana i senyeres estelades. Clar, un espera que com a obra cultural balear, defensaran ses Balears per davant de tot, emperò, si un cerca per google, vourà que, a sa recerca, posa "per la llengua i cultura catalanes". Si encara fos "llengua catalana i cultura balear", hom ho podria entendre, seria mitjanament tolerable, però ja veim que no, que sa cultura catalana ès lo que els posa de bon de veres. I, quart, han mostrat sa seva incultura en qualificar de "bandera rara" sa senyera tribarrada, quand està ben justificada documentalment sa seva existència. O ès que, per exemple, li volen dir "incult" o "rar" an es cronista de Palma, el Sr. Bestard; quand va publicar a "Diario de Mallorca" 2 articles on demostrava s'existència de sa tribarrada? Me supòs que a tant no estaran disposts a arribar, seria molt greu.

Lamentable, molt lamentable. I encara hi ha més gent que està quedant retratada, i me sap greu per ells, però es retrat està quedant molt lleig, i jo els tenc tots guardats, per si de cas.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

ets un maeleducat, abanda de voler tergiversar la historia a la teva mida.

Regne de Mallorca dijo...

Gran comentari que aporta aquest usuari anònim...

dhey40 dijo...

jajajjajjaa pero Tomás, como veras, la de estos MONOSABIOS no tiene desperdicio:

ERes un mal educado por no decir lo que el quiere que digas: Fascismo

Y para colmo dice que tergiversas la historia, pero ni dice cual, no aporta datos, no demuestra nada.

Típico de los loros catalanistas, o de los monosabios de OCB