domingo, 24 de febrero de 2008

Unitat.... per Catalunya!


Bé, que vos quedi clar (molts s'ho imaginaven): jo no votaré per "Unitat per les Illes". No sé fins a quin punt una "amalgama" de partits (4 o 5?) pot fer bé per Balears, i una "amalgama" on hi ha un partit foraster i antisistema com ERC, foraster perquè ès un partit català que no té ni collons de canviar sa "C" per un "IB", com fan a València, on nomen "ERPV", i antisistema perquè mos vol llevar sobirania per ficar-mos a dins es "Països Catalans".


A més, no votaré per "Unitat per les Illes" per una raó molt simple: no defensen més que catalanisme pur i dur, no saben ni què som ni quí som, i mesclen ous amb cargols.

Què putes (i perdonau es meu llenguatge groller) pintaven ahir senyeres catalanes i estelades? Sa senyera catalana a Catalunya i s'estelada ès una bandera comunista-imperialista il.legal, i cap d'elles ès nostra, són impròpies de Balears, així que, jo, sincerament, pas d'aquesta gent, tant de bo no treguin ni un diputat ni un senador.

Me pareix un insult mesclar sa bandera balear (en voureu 2 o 3) amb sa senyera catalana (majoritària) i s'estelada (una de ben grossa) per un partit que vol defensar ets interessos baleàrics a Madrid. I, per cert, "Unitat per les Illes", per quines Illes? Còrsega? Sardenya? Creta? Malta? Balears? Això fa un "tufillo" a catalanista que apesta, si se suposa que són pro-baleàrics, per què mos tracten com fan es catalanistes amb so despectiu "les Illes"? Són "Illes Balears", betzols, més que bàmbols! Si no tenen clara una cosa tan lògica, poc clar poden tenir temes com financiació, atur, economia, etc.

Vergonya, i se fan dir mallorquins, fan oi!

No hay comentarios.: