jueves, 30 de julio de 2009

Fora assassins etarres fills de puta!!


No vos volem, fora de Mallorca, fora d'Espanya, fora del Món. No mereixeu que vos tractin com a persones, sou animals, no mereixeu cap respecte humà per lo que heu fet. Fora! Etarres fills d'una grandíssima puta!

I es polítics, què faran? Res de res, s'ompliran de paraules com que "s'estat de dret acabarà amb aquesta gent", "que se solidaritzen amb ses víctimes i es seus familiars", "que la fí d'ETA de cada dia ès més a prop", "que ses forces de seguretat actuaran amb mitjans democràtics i demostraran sa fortalesa de s'estat de dret i de sa democràcia", etc.
Mirau, perdonau-me, però en aquests moments, s'única forma de derrota d'ETA i de qualsevol terrorisme ès actuar de sa forma "Putin", sense contemplacions, ni democràcia ni estat de dret ni condemnes ni res, Putin way against terrorism.
I perdonau si qualcú s'ha sentit ofès.
Fills de puta!!

3 comentarios:

Unknown dijo...

fills de sa grandisima puta mal pariiiiiiiiiiiiiits!

Anónimo dijo...

Etarres: escòria terrorista, rojos de merda, alimanyes marxistes, bastards i malparits.

Que el País Basc s’independitzi, d’acord, però amb els comunistes no hi pot haver cap nació, ni Espanya, ni Euskadi, ni res de res.

Mort al marxisme!

Tomàs Ribot dijo...

Molt interessant aquesta hipòtesi: http://miszelani.wordpress.com/2009/09/29/%C2%BFi-si-fossin-es-catalanistes-es-culpables-dets-atemptats-des-fills-de-sa-mare-dels-etarres/

Me fa pensar...