domingo, 20 de diciembre de 2009

Primer pas fet, ara fa falta es segon... Ahur ERC.


Llàstima que se degui a casos de corrupció i a una lluita per ocupar es sector de vots nacionalista a ses Illes Balears en pugna amb so PSM, però tenim una bona notícia que podem lletgir a "El Mundo": http://www.elmundo.es/elmundo/2009/12/18/baleares/1261128032.html


ERC dimite de todos sus cargos en Baleares y pide elecciones anticipadas


Bona notícia, es primer pas està fet. La dimisión más importante es la del conseller de Interior del Consell de Mallorca, Joan Lladó .... también han presentado su dimisión irrevocable este viernes otros cargos de la formación en las Islas. En el Govern, el director general de Innovación y Formación al Profesorado, Josep Serra y el gerente del Consorcio para el Fomento de la Lengua Catalana (COFUC), Jaume Payeras. En el Consell, la Secretaría Técnica de Interior, de Jaume Catalá; la Dirección General de Emergencias, de Ángel Sureda, y la Dirección de Función Pública, de Melcion Galmés. Finalmente, en el Ayuntamiento de Palma está el director general de Achivos, Bibliotecas y Patrimonio, Ferràn Taronjí.

Crida s'atenció es fet de que 2 càrrecs ocupaven llocs que tenen molt a voure amb sa progressiva catalanització de ses Balears: direcció de... "formació al professorat" i "gerent des COFUC". Què fan aquestes àrees en mans d'ERC? Si ès que qui no ho vol voure ès perquè no vol!!

Després d'aquesta boníssima notícia, des des meu blog anim a sa gent d'ERC a fer es segon pas: desaparèixer de Balears i anar-se'n a Catalunya. "De bon rollo" i sense cap mala intenció. ERC no hi pinta res a Balears. Un partit republicà i independentista català que no ha tengut ni es sants col**** de baratar es seu nom per ERIB (per exemple) sinó que ha mostrat una clara intenció des des primer dia: "venim aquí a catalanitzar-vos, a que torneu amb sa mare pàtria catalana" (noti'n ses "cometes").
Així que, un pic fet es primer pas, ara toca es segon: fugir de ses Balears, on no tenen res a fer, i tornar-se'n a Catalunya. Des d'aquí, jo els convid amablement a fer aquest pas, i si necessiten ajuda, amb molt de gust els ajudaré, i segur que, com jo, n'hi ha d'altres que ho faran.

Ahur, ERC.

Aquí, demostracions de lo que ha servit pes ciutadans baleàrics s'estància d'ERC a dins ses administracions de sa nostra autonomia i ses seves actuacions a Balears:


3 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabona per dir ben fort sa vertitat. M'he fixat que a s'article "ERC MOS ABANDONA… Ahur ERC, Goodbye, Auf Wiedershen, Adieu… (i no torneu)" en Toni Cantarellas (miszelani.wordpress), amb lo qual supós que l'has inspirat.
És sobretot eloqüent sa seva tira d'imatges: ERC a Balears: "Crònica d'un Fracàs". No ha oblidat a aquell tal Palou i sa seva campanya nazi des Barco de Rekilla.

Anónimo dijo...

Perdó, abans m'he menjat unes paraules. Dic que a aquell article sobre ERC en Cantarellas cita a "Regne de Mallorca".
Trob que és molt possitiu pes Balearisme que col·laborem tot, i deixar-mos de baixanades, personalismes i divisió.
Enhorabona per aquest magnific Blog.

dhey40 dijo...

Au que se vayan,aqui ni somos una colonia de ERC ni queremos nada con el supuesto paises catalanes, nosotros somos reino, ellos no llegan ni a eso,por mucho que manipulen la historia.