martes, 30 de noviembre de 2010

Eleccions catalanes 2010. Resultat: Balears perd.

No, no m'he equivocat. A ses eleccions catalanes celebrades diumenge passat, Balears perd. Com? Com si cap baleàric hi participa ni vota ni se suposa que mos afecta perquè se celebren a una comunitat externa a Balears? Molt fàcil, perquè sa composició des parlament català demostra sa victòria de s'independentisme ferest.
Guanya CiU, lo qual suposa sa victòria de s'independentisme "a plaços", ès a dir, ara no, però d'aquí a uns anys si, poc a poc i sense fer renou, demanant concert econòmic, amb un estatut que reconeix sa nació catalana, etc. 
S'enfonsa es PSC, cosa normal, un partit que pertany a un partit nacional no pot practicar un "semi" independentisme com ha fet durant 8 anys; o ès un partit català o ès un partit nacional i no pot fer més que política nacional. Aguanta com pot IC-V, simplement perquè en Joan Herrera està molt ben considerat a Catalunya.
S'(h)òstia d'ERC ès brutal. No en faré cap comentari, però s'ho tenen merescut, ben merescut. Emperò, s'independentisme-anexionisme d'ERC té 10 diputats disn es parlament. De 21 a 10. No deixa d'haver-hi independentisme ferest.

I, lo més preocupant, SI, amb en Joan Laporta, consegueix 4 diputats. Un partit creat fa uns mesos, per una persona que ha aprofitat es seu mandat com president del Barça per fer política, per desjectar a una animalada de socis del Barça per no esser catalans, que ha mantengut un únic tema de campanya sense cap més d'altre, QUE HA PERMÈS UN MAPA DES PAÏSOS CATALANS EN PLE CAMP NOU ON SES BALEARS HI ESTAVEN INCLOSES, no podem dir més que, senyors, Balears perd.

Balears perd des des moment en què s'independentisme-anexionisme té representació dins es parlament català, des des moment en què es nacionalistes catalans practiquen s'annexionisme, des des moment en què venen a Balears cada 31-D a demanar "països catalans" en plena festa de sa conquista d'en Jaume I, etc. Perdem des des moment en què un tal Josep Guia, a sa web de SI, demana sa independència per sa "nació completa". I quina ès sa nació completa? Ell ho diu: "arribant fins a Fraga, Salses, L’Alguer, Maó, Guardamar..." Com sempre, i com deien ets alemanys allà per devers ets anys 30, "Heim ins Reich". Si són calcats!

En definitiva, Balears sempre perd.

No hay comentarios.: