lunes, 15 de noviembre de 2010

Vergonya a Muro

Vergonya a Muro. Informa, corresponsal des Regne de Mallorca, ahir, 14/11/2010, a Muro, Illes Balears (futura colònia des Països Catalans).

Com podem observar a ses fotos que es corresponsal va fer ahir a Muro, lo que era una fira mallorquina, sa Fira de sa Carabassa de Muro, s'ha convertit en una fira catalana. L'han convertida en una fira catalana. Senyeres mallorquines? Cap ni una. Totes quatribarrades catalanes, sense castell ni banda blava que la identifiqui com una senyera nostra. Totes, catalanes.
A més, resulta que s'estaven repartint exemplars de "L'Estel", paperot independentista-anexionista a Catalunya, paperot dirigit per gent afí an en Jaume Sastre, líder des famós grupuscle "Lobby per la Independència", conegut pes seu racisme i sa seva xenofòbia envers tot lo que no sia "mallorquí-catalanista", paperot que dedica mots tan amables com "cabrons" an es membres des Tribunal Constitucional d'Espanya.

Vergonya, ahir a Muro, vergonya, perquè resulta, segons informa es corresponsal, que:

- s'ajuntament de Muro només va repartir quatribarrades, cap senyera amb castell ni banda blava, perquè no en tenia d'altres. tan complicat ès conseguir senyeres mallorquines?
- ets independentistes-anexionistes varen insultar a un senyor que va posar una senyera amb so castell i an es corresponsal que els va demanar què els pareixia que no hi hagués cap bandera mallorquina, i
- se repartia es paperot "L'Estel", paperot que propugna sa no-independència de Balears, sinó sa seva anexió a sa Gran Catalunya, amb lo qual passaríem a esser una colònia explotada per una altra metròpoli, sense diferències amb lo que tenim ara (segons es senyors "estelats")




Exemple de vocabulari violent i feixista, incitador de sa violència més barroera i impròpia des seny que sempre mos ha caracteritzat an es mallorquins, coneguts per sa nostra calma i tranquilitat (de vegades bordejant es "menfotisme").
"Cabrons". Això no ès punible? Se pot estudiar.












Com podem observar, aquest paperot està patrocinat, o té ajudes, o lo que sia, des Govern de Balears i de sa Generalitat de Catalunya.
Que es nostro govern fiqui dobbers per rebre insults com fatxa foraster o d'altres, ja té nassos i demostra sa seva incapacitat, però que fins aquí arribin es tentacles de sa Generalitat Catalana, no té nom, cap nom, o si, però no tenc ganes de rebre una querella criminal per dir segons quins calificatius.








VULL APROFITAR PER DONAR SES GRÀCIES AN ES CORRESPONSAL QUE AHIR VA FER AQUESTES FOTOS, JUGANT-SE SA SEVA INTEGRITAT ENFRONT D'INDEPENDENTISTES VIOLENTS I MALEDUCATS, SEGONS MOS INFORMA ELL MATEIX PER E-MAIL.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Tomàs. Estic empagait. No sé qui tens com a corresponsal, peró ho crec tot. Empagait per lo que me toca de murero. Justament mon pare me va demanar si volia pegar un bot a sa fira amb ell. Tenia feina i li vaig dir que no. Ara m'empenedesc. Hagués montat un cristo. Conec més o manco ses "forces vives" d'allà i lis hagués demanat perqué. Per lo que fa an es terroristes de "L'Estel", un dia es hippy aquell va entrar en es meu local per enteferrar-me "L'Estel". L'ofería de gratis i a més me volía fer una foto. Me vaig fer es loco com pegant-li una ullada. En veure es Paissos catalans el vaig treure fora (amb educació, ès o era, un homo vell). Aprofiten qualsevol event per ficar es nas. Sempre fan porpaganda des barko de rekilla peró lis va molt be cobrar-li ets anuncis an es Garcias, Fernández, extrangers, etc.

Anónimo dijo...

No pens anar mai més a Muro, ni a sa fira de sa carabassa, ni en es mercat ,ni a dinar en es restaurant tan bo que tenen ni a res. Pus mai més hi posaré es peus en aquest poble de venuts.

dhey40 dijo...

No es posile entender, desde una mente democrática, como desde nuestro govern, un govern que debe de preservar las instituciones y nuestra constitución, subvenciona un periodicucho de esta envergadura, en el cual, se aprovecha para insultar a todas las instituciones de españa, desde el rey hasta el estado de derecho, insultandolos, con adjetivos, tales, como asesinos, cobardes, etc...una publicación que defiende el independentismo, la república y la anarquia hacia el estado de derecho. No estoy en contra de la libertad de expresión,pero se debería de impedir que este tipo de basura no pudiera salir a la calle, y menos con dinero del estado, y menos utilizando los centros de salud , pero lo peor, es que una publicación que se ríe, se jacta de estar en contra de españa, utiliza las mismas instituciones para poder mantenerse economicamente.

Tomàs Ribot dijo...

I aquest dissabte i, després, diumenge, Fira de s'Oliva a Caimari. També hi seran es senyors de "l'Estel"? Vourem senyeres quatribarrades sense castell ni banda blava? Ho permetrà es pepero batle de Caimari?
Sa resposta, possiblement, diumenge vespre.

Anónimo dijo...

no sé quin problema hi ha amb sa bandera de la Corona d'Aragó...

Anónimo dijo...

Quin sobresalt!, pensava que es borrokas aquests deia cabrons an ets meus amics ("TC")!

T. Cantarellas

Anónimo dijo...

"Muro ja no és Muro, Muro ja és Ciutat, hem possat electritat per no cremar més carburo".
OK amb sa crítica, però lo que aquest corresponsal diu és a on varen estar.
No sap ni perqué es mureros els varem deixar entrar ni com ni de quina manera vàren sortir.
Una pista: no varen sortir com entraren.

Un murero condret.

Anónimo dijo...

venc de la fira de mancor de la vall, estava ple de estelades i quatribares per tot, quina merevalla. Segur que tu estas traient fum per les orelles.
Xisco

Anónimo dijo...

Ja ho vaig dir es 16 de Novembre. Muro no te cap cupa: a qualsevol poble que hagi fira els veureu. Obviament, es municipals no els poden dir res si no són violents. Vaig deixar escrit

"Aprofiten qualsevol event per ficar es nas. Sempre fan porpaganda des barko de rekilla peró lis va molt be cobrar-li ets anuncis an es Garcias, Fernández, extrangers, etc".

Amb lo qual, ja m'esperava aixó de Mancor de la Vall. Ells no tenen cap cupa.
Com q sa Constitució contempla lo des "Piquetes Informativos" quan hi ha "huelga", lo que tendriem que fer ès anar-hi sa gent normal per "Informar" a aquesta gentussa de L'Estel i de s'OCB.