domingo, 1 de junio de 2008

Quins collons! Com sempre, robant....


Com sempre robant. Lletgiu això:

EUROPA PRESS. BARCELONA. Pompeu Fabra en el ámbito de lengua y literatura; Pau Casals, en música y artes escénicas; Ramon Llull, en humanidades; Antoni Gaudí, en artes plásticas; Narcís Monturiol, en ciencias y tecnología; Tecla Sala, en economía; y Enric Prat de la Riba en el ámbito de política, son los siete sabios catalanes, según la organización Capital de la Cultura Catalana (CCC).CCC anunció ayer los siete catalanes que han sido designados sabios de Catalunya en una votación popular en la que han participado 21.237 personas. El presidente de la CCC, Xavier Tudela, explicó que esta elección tiene la "voluntad de promover y divulgar" las personalidades catalanas que "más han influido en la historia de Catalunya".Ramon Llull es conocido como el primer gran escritor en catalán con rasgos baleares y el creador del primer catalán literario arcaico. Algunas de sus obras son Fèlix o el llibre de meravelles y El cant de Ramon. Ho podeu trobar aquí: http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pRef=2008060100_16_363373__Cultura-Capital-Cultura-Catalana-nombra-mallorquin-Ramon-Llull-sabio-catalan o també an aquesta infecta web http://www.ccc.cat/
Com se pot tenir tan poca vergonya? Com se pot esser tan usurpador? Com se pot esser tan imperialista-colonialista? Com se pot dir això i anomenar-se "cultura"? Com se pot esser tan inepte? Com se pot esser tan inepte i fer-se passar per cult o savi?
Com que no tenen figures com en Llull, necessiten apropiar-se d'allò dets altres!
Recordarem allò que deia es mateix Ramón Llull a sa seua autobiografia, que, per cert, ès una de ses frasses que figuren a sa portada d'aquest blog: A honor, glòria, llaor e magnificència de nostro senyor Déu Jesucrist, lo reverend e digne de gran memòria mestre Ramon Llull, del regne de Mallorques.


I a qui no li agradi, a mamar faves, així de clar.

Imprimir

1 comentario:

Anónimo dijo...

Entenc perfectament sa teva indignació, i de fet la compartesc. Son maniobres que fan oi.

Crec que lo millor que porem fer ês mirar d’ignorar totes aquestes mangarrufes dets imperialistes, perque si no, sempre estirem emprenyats i desil·lusionats; endemés, ja sabem que aqueis fan tot lo que poren per empassolar-mos. Pentura seria millor concentrar-mos principalment en mostrar sa veritat per que tothom hei tenga accés, i oferir sa nostra vertadera història i cultura, alliberada de ses tergiversacions i embuis dets nacionalistes, per que tothom puga fruir de sa seva bellesa i riquesa.