lunes, 23 de mayo de 2011

Es Lobby insulta an es mallorquins. Vergonya!

Aquells que podem nomenar antimallorquins, com es "Lobby per la Independència", es PSM o Esquerra ja han començat a plorar sa majoria absoluta, aplastant, aconseguida ahir pes PP, tant en es Parlament, com en 3 Consells Insulars i a varis ajuntaments. Aquí me dedicaré només an es Lobby.

Com sempre, aquells que no saben perdre, insulten, i quand no tenen arguments, segueixen insultant. Un dets exemples ès sa web des "Lobby per la Independència", web que m'agrada mirar a diari quand no me trob bé i he de riure un poc. Senyors, fan vostès una gran labor social fent-me riure a diari. Gràcies!!

Lo que no toleraré ès que aquesta panda de mallorquins antimallorquins, annexionistes catalanistes, insultin a un 48% de ses persones que votaren ahir a Ses Balears, i a, aproximadament, un 33% d'habitants baleàrics. Primer de tot, aquesta gent ja demanava es vot per ERC, mostrant es seu llautó catalanista. De vergonya. Demanen es vot per un partit que mos convida a formar part d'uns països inexistents i que substituïria es centralisme actual de Madrid a un centralisme igual, emperò, dirigit des de Barcelona. Ja ho veim ja, així qualsevol.
Després, en un acte patètic per part seva, insulten a un 33% dets habitants de Balears, ès a dir, es 48% de votants, que han triat PP en aquestes darreres eleccions, qualificant-los de "lladres, corruptes, cràpules, perduts, zeros a l'esquerra, males persones i pocavergonyes". Impresionant. I aquí ningú diu res!!

Me fareu creure que això no ès punible? Me fareu creure que ningú ha anat a casa d'aquests senyors a demanar explicacions? Me fareu creure que aquests passetgen pes carrers tranquils amb tot això que han dit? Me fareu creure que ningú els ha tancat sa web? Me fareu creure que això no ès mereixedor d'una multa molt més grossa que aquella de 8.040€ que han pagat per insultar/calumniar a un jutge? Han dit de tot a un 33% dets habitants de ses Balears, i això no ès punible? Segur que no? Crec que allò que ells nomenen "justícia colonial" hauria de pegar una ulladeta per sa web des Lobby.

Per favor, homo, per favor.

No hay comentarios.: