lunes, 23 de mayo de 2011

Es PSM ja ha mostrat es llautó. I van...

Biel Barceló, "triumfant" rodetjat d'estelades
De sa jornada electoral d'ahir, crec que no fa falta comentar res més: es PP va arrassar a tots. Res més a comentar, ni a favor ni en contra. Ara vé quand es gonelles de bon de veres hem d'exigir an en Bauzà es cumpliment de sa seva promesa d'aplicar ses modalitats lingüístiques illenques. A més, immediatament. Sa situació de ses "modalitats" ès molt greu, estan en perill de mort per culpa d'aquell standard català principatí que les ofega i no les dóna cap oficialitat. A més, es programa d'en Bauzà, en aquelles primàries que el varen triar com a president des PP, estaven escrites emprant ses nostres modalitats.

Vull, emperò, comentar s'actitud lamentable d'en Biel Barceló, un més des antimallorquins que poblen sa nostra illa. Es cap visible des PSM a Balears, ha tocat poder durant 4 anys. 4 anys lamentables on ses Balears han tocat fons. Qualcú me vol dir, per favor, quines han estat ses polítiques des PSM aquests darrers 4 anys? Jo només en conec una: dir "NO!" a totes es propostes i estancar tots es projectes de govern. Ah, i catalanitzar-ho tot, d'això sí que en saben, i molt.

Es gran líder des PSM, conegut per sa seva valuosa talla com homo d'estat, va sortir ahir a IB3 en unes imatges lamentables. Oblidant-se que viu a Mallorca i que això no ès Catalunya, oblidant que no fa falta que demostri que es seu partit ès una sucursal d'ERC a Balears, va comparèixer a una sala plena de senyeres... de Mallorca?? Nooooooooooooooooooo, senyeres estelades!!! (Voure foto adjunta)
Patètic. I després demanen que confiem en ells i que no diguem que són catalanistes. Però si ès lo que són!! I lo pitjor ès que ja ni s'afanyen en amagar-ho!! Ara ja, per sa TV i tot!! 
Si ja no teníem cap subte després de voure en Barceló rodetjat de forasters provinents de Catalunya a demanar sa nostra incorporació an es PPCC cada 30-D a Palma, ara ja queda tot clar: aquests antimallorquins catalanistes no s'amaguen i mos volen convertir en una sucursal de Catalunya. Igualment, com es Lobby o ERC, llevar un centralisme per posar-ne un d'altre.

Patètic, molt patètic. I encara han aconseguit 40.000 vots. Tants de baleàrics lobotomitzats hi ha? Increïble!!

1 comentario:

dhey40 dijo...

Bueno, ya es hora que todas las personas de Baleares empiecen a ver lo que realmente son estos personajillos, TRAIDORES A LA TIERRA DE BALEARES Y A SU IDENTIDAD. A no ser,claro, que esa ideología sea postiza y la utilicen para vivir de la sopa BOBA. La verdad, no se si sería peor una cosa u otra, pero lo que es innegable es la traición de unos borregos intelectualoides que no tienen orgullo por esta tierra ni por su historia y lengua. Como usted dice, que han echo por Baleares en estos 4 años? solo meternos cada vez más en el mundo pancatalanista, sin tener en cuenta, lo que realmente quiere el pueblo, estos, `por llamarles algo, son seres esperpénticos que adolecen de la falta de orgullo y seriedad de una tierra MILENARIA, pero milenaria de verdad. No se ha fijado que cuando ves a uno los has visto a todos? todos, sin faltar uno siquiera, tienen la misma imagen, lúgubre, enfermiza y fascisoite, cuando les vés como maestros de la traición, cuando debes de recibir sus enseñanzas,porque te obligan a saber el catalán, no la lengua de Baleares, sino la que ellos te imponen,te das cuenta que todos están cortados por el mismo patrón, el que su amo procatalanista ha querido cortar. Que pena me dan, ahora les tendremos tocando los..webs con tal de meter cizaña para poder comerse las migajas, (ni para perder tienen orgullo), pero te harán saber que les sigue una gran multitud, cosa tan fantasiosa como sus países catalanes o reinos imaginarios.