sábado, 31 de diciembre de 2011

Com cada 30D, vergonya a Palma

Mallorquins? No, lobotomitzats!
Com cada 30D, ses imatges des patètics anexionistes catalanistes maleducats omplen ses pàgines des diaris de Balears. Com sempre, manifestació, crits, insults, ès a dir, vergonya total i absoluta. Vergonya total i absoluta haver convertit lo que ès (o era?) sa celebració més antiga d'Europa en una manifestació contra un país, Espanya, i reclamant s'anexió de Balears a un altre inexistent país, es Països Catalans.
Si el Rei en Jaume I aixecàs es cap, ell sí que mos podria dir això de "vergonya, cavallers, vergonya!". Lo que se suposa havia d'esser sa commemoració de sa seva conquista a l'any 1229, uns maleducats, uns anexionistes forasters, uns antimallorquins, l'han convertida en una reivindicació política d'uns països inexistents. Enhorabona.

En Bielet, retratat, i van?
Apart de sa manifestació, on aquest pic sí hi havia UNA bandera mallorquina, la resta eren estelades i banderes catalanes, o símbols de "Esquerra"; fins i tot, es meu amiguet de s'ànima en Bielet Barceló demanant no sé què de si som una nació i autodeterminació, rodejat de senyeres estelades i cap bandera de Mallorca, cap ni una. Tothom va quedar ben retratat. Bielet, renuncia an es teu sou de diputat des Parlament de sa CAIB, perquè, vulgues o no, encara forma part d'aquesta Espanya de sa que tant abomines.

Emperò, aquest pic sí que hi havia un grup de valents mallorquins, sa gent des GAB, que va fer front a aquests maleducats catalanistes. I fa gràcia, perquè es "Diario de Mallorca", els anomena "grupo españolista". Sí, ja podem voure es seu cartell: no en veig ni una de bandera "espanyolista" ni d'Espanyola. Es seu cartell ho deixa ben clar: Som Balears, mai catalans.
Ets "espanyolistes" (segons DM) des GAB


No seré jo qui escriga ni defensi sa seva gramàtica ni sa seva otografia, no, però si que reconeixeré que ahir varen esser valents i foren ets únics contestant an es maleducats estelats. I també foren ets únics en convocar gent per venir a fer una mica de renou per defensar "lo nostro". Per tant, per aquesta banda, enhorabona GAB! Sé que no sou espanyolistes i que defensau "lo nostro".



Homínid dedicant-mos bon any nou


I quand dic que es catalanistes anexionistes aquests són uns maleducats, ès perquè ho són de bon de veres. Mirau quina afectuosa salutació mos dedica aquesta espècie d'homínid-subhumà no evolucionat a sa foto de la dreta.
Idò? Després es "retardats" som noltros, no?





Bon any nou a tothom. No, tothom no. Pets éssers humans estelats poc evolucionats d'ahir a Palma, no, per ells no.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Els de Jo som salat ¿no estaven?

Anónimo dijo...

Sa veritat que som Mallorquí, i crec que tant ses teves paraules com ses imatges que mostres aquí son una ofensa per tots es que no som espanyolistes, ja que crec que no te res que voure una cosa an s'altre, pero ja veig que vos agrada fer un bollit de tot, aixi es mes bo de fer....

ah!, i dic lo d'espanyolistes perque a part des missatge, hauries de mirar be sa foto, perque en surt més d'una de bandereta espanyola, "si no les veus ,fes-t'ho mirar"

Una altre cosa..,
Segons es GAB,
se consideren Balears? espanyols?
anticatalans?
esque no entenc massa bé sa relació des cartell amb ses banderetes....
be, ja estic cansat d'escriure i no crec que entregui res en clar, simplement , l'havia damollar... au idò ja l'he dita.

Anónimo dijo...

Quin gonellum