martes, 7 de agosto de 2007

Comentaris an es blog

A partir d'ara, tot comentari haurà de dur identificació. No s'accepten comentaris anònims ni comentaris insultants ni ofensius.
Si jo som valent d'haver-me identificat, qui vulga escriure i comentar an aqueix blog, que faci lo mateix: s'identifiqui.
Gràcies!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

És que és molt difícil identificar-se, demana usuari i contrasenya de google o d'altres i després no es publica bé. En canvi a l'opció "Anónimo" sí que funciona. Dic això pensant en tots els que volen escriure aquí, no només per jo.

Joan dijo...

Dues precisions de caràcter general.
1. La gent del Rosselló, Catalunya Nord o part continental de l'antic regne de Mallorca són i se senten catalans i al palau dels reis de Mallorca a Perpinyà hi ha la senyera de les quatre barres.

2. L'atlas d'en Cresques és conegut a tot el món com l'atlas CATALÀ.
I si t'hi fixes veuràs que sobre Mallorca hi ha una bandera bicolor, sense blau ni morat.
Gràcies!

Tomàs Ribot dijo...

2 precisions més:

1.- Sa senyera de ses 4 barres hi ès per pura intoxicació informativa, perquè com saps, hi ha una oficina de sa Generalitat Catalana només per subvencions a fons perdut, que se dedica a intoxicar a sa bona gent de Perpinyà, que s'han deixat menjar es cap.

2.- S'Atlas de'n Cresques se nom Atlas Català perquè va esser pagat amb moneda de Barcelona. Si hi són 4 barres sobre Mallorca ès perquè se sospita que està manipulat i si mires millor encara, la zona de Catalunya no té cap quatribarrada (estrany, no?) i devall de Mallorca hi trobaràs sa bandera quarterada des Regne de Mallorca (castell i 2 0 3 barres).
Te deman que deixis de publicar segons es teus interessos i publiquis sa veritad.

Anónimo dijo...

tranquilo amigo, ya sabemos como son los catalanistas que mienten y manipulan todo a su antojo. El Reino de Mallorca, así como el Reino de Valencia NUNCA fueron parte de Cataluña, entre otras cosas porque entonces no existía como tal. Tan mentira es que existen los Países Catalanes o Payasos Charlatanes, como que la lengua balear y la lengua valenciana son dialectos del catalán, también conocido como dialecto barceloní o lengua de laboratorio creada por el químico cubano Pompeu Fabra.


Saludos desde Valéncia

www.valenciafreedom.com

Anónimo dijo...

ya podem dir-ho pero ells com ignorants q son no ho entendràn, el Català no existix només ho van crean 4 nazionalistes aborrits per ha diferenciar lo Espanyol de lo Català i si parem a escoltar com parlen mos donem conter q lo Català només és un dialecte lleig etre Francés, Vasc, Valencià i Mallorquí. Lo més interesant q he llegit fins ara es un post d'un catalaniste q posae q lo Valencià ere un dialecte de'l Català perque venien de'l Occità, quan, lo Valencià vulgar va ser llengua germana de'l Romanç i va ser la primera llengua naixcuda de'l romanç no de l'Occità. Per aixó per més que matros diguem ells no entenen xq l'única neurona q tenen els Catalanistes va morir quan van apendre Català. Per cert saluts des de Castelló.