lunes, 30 de mayo de 2011

Vergonya catalanista a Sineu!

Maleducats ahir a Sineu mostrant senyeres forasteres
Es de sempre, es maleducats de sempre, aquells que mos volen annexionar a Catalunya, aquells que se fan dir independentistes, quand s'haurien de dir annexionistes, aquells que mostren senyeres il.legals que no mos representen an es ciutadans baleàrics, aquells que obliden que noltros mai hem anat an es seus actes a emprenyar, ahir, diumenge 29/05/11, varen tornar a emprenyar an es mallorquins que anàvem a disfrutar de s'única estàtua des primer rei cristià des Regne de Mallorca, Jaume II, que hi ha a Mallorca.
Un particular, Joan Sastre, amb motiu de s'any Jaume II, conjuntament amb uns artesans des poble, Sineu, varen fer una estàtua de bronzo per regalar an es poble, estàtua a inaugurar un dia després des 700 aniversari de sa mort d'en Jaume II. Tot s'ha de dir, una estàtua preciosa i que mereix no només s'acte d'ahir, sino moltíssims més.

Emperò, tot va quedar embrutat per culpa d'aquells antimallorquins de sempre. Noltros, es membres des CB, anàvem a disfrutar de s'única estàtua del Bon Rei, d'en Jaume II, que hi ha a Mallorca (RECTIFICARÉ SI QUALCÚ ME DIU ON N'HI HA D'ALTRA). I, com sempre, es catalanistes annexionistes, han de venir a emprenyar. En un acte de mala educació, un grupet va col.locar una quatribarrada davant des cavallers que duien s'ensenya tribarrada mallorquina i uns altres varen treure estelades.
Ets insults, sa mofa, sa befa, sa burla i s'escarni ja venen de sèrie en aquesta genteta.

Lo que va venir després, ja no fa falta dir-ho, sa policia va separar es grupets i va haver-hi 4 discussions i res pus. Tothom a ca seva. lo vergonyós d'avui ès com IB3, UH i DBalears manipulen sa notícia i es fets, donant a entendre que es CB va anar a provocar. Patètic.

Qualcú me vol explicar, per favor, què feien ses estelades allà? S'estelada representa es poble de Mallorca? Representa a Sineu? Representa s'època de Jaume II? Hi havia qualque bandera espanyola que "necessitàs" d'una estelada per contrarrestar-la? No, no, no i no. A tot, no per resposta.
En canvi, ses tribarrades eren ben correctes, eren conseqüents amb s'acte que se celebrava ahir: sa tribarrada tothom ha de sebre que sí representa s'època d'en Jaume II i que ès una senyera ben correcta i adequada, no com s'estelada que no representa res i no feia res allà.
Ès de vergonya que per culpa de 4 desgraciats maleducats, radicals annexionistes, tothom condret quedàs ahir amb un gust agre a sa boca, amb una sensació de que aquella estàtua, del Bon Rei, que tant va fer per Mallorca, enlloc d'unir, mos ha separat encara més. I, repetesc, per culpa de 4 catalanistes desgraciats antimallorquins.

I, per acabar, es batle en funcions no havia convidat es CB. Es CB s'hi va afegir a sa celebració perquè era un acte públic i dedicat a sa memòria del Rei Jaume II, des Regne de Mallorca. Es CB hi va anar perquè estava interessat en s'acte per lo que suposava: una iniciativa ciutadana, purament ciutadana, per sa figura del Bon Rei. Només això. En canvi, es catalanistes hi anaren per tocar es nassos i per demostrar sa seva mala educació. Quedaren retratats! A més, cap membre des CB va fer res. Es noms que surten avui a "El Mundo" hi anàrem amb sa família: en Jorge amb sa dona i es nins, en Vasco amb sa dona i es bebé, en Sebastià amb sa seva família i jo amb sa dona. I cap de noltros va fer res de res.





Estàtua del Bon Rei, Jaume II de Mallorca, que presidirà a partir d'ara sa plaça de l'Esglèsia de Sineu.
El Bon Rei, en Jaume II, no tenia cap estàtua a Mallorca. Ara, gràcies a un grup de sineuers, el Bon Rei té lo que se mereix.























Maleducats catalanistes annexionistes, possiblement enviats per s'OCB de Sineu, interceptant sa comitiva-representació medieval que anava en direcció a s'estàtua del Bon Rei, tapant es grup de cavallers i sa tribarrada, demostrant que aquesta gent posen Catalunya per davant de ses Balears.
Sa senyera que duien, no mos representa per res. Han quedat retratats!!












3 comentarios:

dhey40 dijo...

El artículo en UH, da a entender todo lo contrario, que fueron los de CB que no tuvieron la educación de NO ir a un acto como este, y que además no fueron invitados, BIEN, QUE SE PUEDE ESPERAR DE ESTE MEDIO DE COMUNICACIÓN? LLEVA MUCHO TIEMPO DE ACOSO Y DERRIBO DE TODO LO QUE HUELA A BALEAR Y ESPAÑOL, ACOSA AL PP, ACOSA A DELGADO, ACOSA A TODO AQUEL QUE NO SEA NAZIONALISTA PROCATALANISTA. Pero de todo ello hay que sacar una lectura muy clara, están muy atemorizados de lo que les pueda llegar por parte del nuevo gobierno, esta OCB, muy temeroso de perder su ingentes cantidades de dinero para seguir promoviendo el catalanismo en Baleares, OCB,yo le llamo ORGANIZACIÓN CENTRISTA BARCELONÍ, es la punta de lanza de la anexión catalanista, pagada por la generalitat y subvencionada por el anterior govern, espero, que con el nuevo equipo de gobierno, se les corte el grifo económico, por traiodres y sinvergüenzas.

Mallorquinista dijo...

Dhey40: sou uns cara dures, uns putes forasters. El PP durant 30 anys ha donat subvencions a l'OCB, eren pancatalanistes? No eren mallorquins que defensaven lo seu, defensaven sa sevallengua, sa catalana, però per sobre de tot es seu dialecte. Ara amb Bauzà i Delgado tenim els panCASTELLANISTES al poder, bastan perillós per sa nostra identitat nacional.



No hi estaveu convidats, però hi vareu anar, vareu pitar s'himne de Mallorca "a això li deis mallorquinisme?", quan xerraven en català de mallorca "mallorquí" sense barbarismes cridareu en castellà MALLORQUIN!!.


Sou uns putes forasters!!! Sou espanyolistes, No mallorquinistes

Gonellisme = espanyolisme

Anónimo dijo...

S'altre dia vaig anar a sopar a Sineu d'un bon frit i vaig passar per davant sa ditxosa estatua, quina cosa més lletja, Deu meu!!! Qina malifeta al bon Rei en Jaume.