domingo, 15 de julio de 2007

Catalanisme ferotge a l'aguait




Després d'haver lletgit sa notícia que surt an El Mundo d'avui http://www.elmundo-eldia.com/2007/07/15/illes_balears/1184450400.html , on resulta que es nou Pacte de Progrès (Progrés? De quí? On?) catalanitzarà definitivament IB3 llevant es Castellà i emprant un "Català Principatí", deixant de banda ses modalidats pròpies de Ses Illes, només puc comentar una cosa: Rèquiem per sa Llengo Balear, descansi en pau eternament. Si teníem qualque esperança, ja la podem abandonar completament.
I de tot això es gran culpable, o millor dit uns des màxims culpables ès es PP des ja desaparescut Jaumet "Màtigues", que ha catalanitzat Ses Illes, que mos ha mentit més de 3 i 4 i 7 vegades diguent que aplicaria un bilingüisme real i que aqueix seria Mallorquí-Castellà, deixant es Català de banda. Si, fins ara, mos veiem traicionats pes PP, ara si que patirem catalanització absoluta.
I què vos podeu esperar per part des partit que ha copat sa major part de llocs de feina que ténen a veure amb Sa Llengo i Cultura, ERC? Qualcú ha entrar a sa web des Bloc per Mallorca? Qualcú ha vist es "intel.lectuals" que són darrere? Joel Joan, un pèsim actor, Gerard Quintana, cantant de Sopa de Cabra o Sebastià Alzamora, aquell que mos va dir "imbècils i fills de puta" a qui dubtava de s'unitat de sa llengo catalana.
Així mos va!
Llengo Mallorquina-Balear: R.I.P.

No hay comentarios.: