martes, 10 de julio de 2007

Benvenguts/Bienvenidos

Aquest blog s'ha creat per fer conèixer a sa gent sa història i llengo pròpies de Mallorca, tergiversades, falsetjades, abandonades per tots es professors, catedràtics, polítics, etc. de Mallorca.
Aquest blog no va contra es catalans ni contra Catalunya, a ca seva, sí que va contra tots es catalanistes que mos volen ficar an es Països Catalans, que viuen a Balears, i que reneguen de sa seua terra i de sa seua cultura. A Catalunya que facin lo que vulguin, però a Balears, que respectin sa nostra història i sa nostra llengo, tant bones com sa seua.

Siau Benvenguts!

Este blog se ha creado para dar a conocer a la gente la historia y lengua propias de Mallorca, tergiversadas, falseadas, abandonadas por todos los profesores, catedráticos, políticos, etc. de Mallorca.
Este blog no va contra los catalanes ni contra Cataluña, en su casa, sí que va contra todos los catalanistas que nos quieren meter en los Países Catalanes, que viven en Baleares, y que reniegan de su tierra y de su cultura. En Cataluña que hagan lo que quieran, pero en Baleares, que respeten nuestra historia y nuestra lengua, tan buenas como la suya.

¡Sed bienvenidos!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

enhorabuena por el blog, muy interesante, lo he conocido a través de www.valenciafreedom.com.

Suerte con el blog...y a ver si nos sirve para unirnos baleares y valencianos en contra de todas las mentiras catalanistas, y sus continuas manipulaciones...

¡VIXCA LO REGNE DE VALÉNCIA I VIXCA LO REGNE DE MALLORCA!

Anónimo dijo...

Com a mínim intentau llegir i escriure en mallorquí, no com altres grups com "Círculo Balear" que defensa sa nostra llengo usant només castellà o espanyol.

Anónimo dijo...

EL BALEÀ O MALLORQUÍ NO ES CATALÀ.

NO AL IMPERALISMO CATALÁN. LENGUA BALEAR O MALLORQUINA.

Anónimo dijo...

EL EXTREMEÑO NO ES CASTELLANO.

NO AL IMPERALISMO CASTELLANO. LENGUA EXTREMEÑA.

Anónimo dijo...

Al anónimo que se mete con el Círculo Balear: NO TIENES NI IDEA! Som un soci des Círcol Balear i ja ha començat sa mallorquinització. Quand es va crear es Círcol ja es va deixar molt clar que un des seus objectius era sa defensa de sa cultura balear, però en llibertat, i en es dos idiomes oficials de Balears: castellà i balear-mallorquí. Enhorabona per sa web! Una aferrada